LemnSuperMarket.ro

Lemn Super Market
 
 
Despre noi
Suntem cel mai dinamic portal de anunturi si catalog companii pentru industria lemnului
  Descarca Media Kit
 
 
Cine suntem? Ce facem și cum functionăm? Cu ce vă putem ajuta?


LemnSuperMarket.ro este unul dintre cele mai vizitate portaluri de anunțuri și catalog companii online din România, destinat industriei lemnului și industriilor conexe.

Este folosit de către companiile care doresc să-și vândă mai ușor produsele sau de cei care caută furnizorul ideal pentru materiile prime pe care le folosesc în producție. Pentru cei care intermediează afaceri, LemnSuperMarket.ro este locul ideal unde iși pot găsi produsele dorite, un loc unde pot intra în contact cu profesioniștii din domeniu.

Totodată este accesat și de un număr considerabil de persoane fizice.


Site-ul este structurat pe domenii de activitate din industria lemnului, de la prelucrarea primară până la produsul finit. În catalogul companiilor găsiți informații despre companiile care activează în industria lemnului.

Totodată firmele înregistrate pot incărca anunțuri de tip ofertă pentru produsele pe care le vând, sau anunțuri de tip cerere pentru produsele pe care le cumpără.

Scopul nostru este de a susține și dezvolta activitățile de marketing ale membrilor noștrii, prin oferirea unui canal de marketing prin intermediul căruia pot realiza o comunicare bine definită și eficientă cu piața țintă.


Companiile care recunosc importanța promovării on-line, reușesc să iasă mereu în evidență și rămân permanent vizibile în fața potențialilor clienți. Prin intermediul portalului deschidem un canal de marketing care este din ce în ce mai popular și eficient, și care vă oferă o vizibilitate maximă în fața clienților potențiali.

Făcând parte din această comunitate online, veți avea posibilitatea să fiți la curent atât cu cererea cât și cu oferta actuală a pieței și deasemenea cu activitatea concurenței.

Vă oferim o comunicare rapidă, o promovare eficientă și acces la cea mai mare piața online

 

 
 
 
 
Catalog companii
Dupa A-Z
Dupa activitate
 
 
ˆ © Copyright -ˆ All rights reserved 2013-2018 - Smart Web Invest SRL CUI: RO30700910