• Paduri & Busteni
 • Cherestea & Semifabricate
 • Paleti & Ambalaje din lemn
 • Furnir & Panouri & Placaje
 • Podele & Parchete & Pardoseli
 • Lemn de foc & Energie solida
 • Case & Constructii din lemn
 • Produse din lemn & Tamplarie
 • Software & Servicii
 • Mobilier interior & exterior
 • Alte produse conexe
 • Utilaje prelucrare lemn
 • Utilaje exploatare forestiera

Salonul de Mobilă Sibiu 2020

Data 2020-05-15 10:00:00 - 2020-05-17 18:00:00
Locul evenimentului Redal Expo Sibiu, Sibiu

ANUNŢ IMPORTANT ❗️❗️

Având în vedere măsurile preventive adoptate de autorităţile competente ale Statului din data de 8.03.2020, constând în interzicerea evenimentelor ce presupun participarea a mai mult de 1000 de persoane precum şi informaţiile aduse de Procedura Privind Evaluare de Risc şi Condiţii de organizare pentru evenimente unde se specifică clasificarea tipurilor de evenimente şi caracteristicile specifice ale evenimentului: la eveniment vor fi participanţi neînregistraţi, ocupaţia participanţilor şi posibila lor expunere anterioară, ne vedem nevoiţi să reprogramăm evenimentul din acest weekend pentru o data pe care o vom comunica ulterior în funcţie şi de evoluţia acestei situaţii apărute la nivel naţional.

Ne pare rău pentru această decizie, însă prioritatea în acest moment o reprezintă siguranţa populaţiei şi conformarea la măsurile adoptate de autorităţi.


SALONUL DE MOBILA SIBIU 2020 / Targul Imobiliar* Constructii * Amenajari – editia de PRIMAVARA 2020/ REDAL EXPO SIBIU

In perioada 13-15 martie 2020 va avea loc a VII-a editie a Salonului de Mobila Sibiu intr-un spatiu expozitional modern, localizat central, aproape de toate punctele de interes din Sibiu/REDAL EXPO SIBIU.

SALONUL DE MOBILA SIBIU / TARGUL IMOBILIAR * CONSTRUCTII * AMENAJARI / 13-15 Martie 2020/ REDAL EXPO SIBIU

Evenimentul se adreseaza publicului larg, acelora care doresc să-si achizitioneze mobilier direct de la firme producătoare sau importatori recunoscuti din domeniu, la preturi avantajoase. Tematica evenimentului cuprinde produse de mobilier clasic si modern (dormitoare,sufragerii, bucatarii,camere pentru copii) precum si canapele, fotolii,scaune si saltele, obiecte decorative .

VA INVITAM sa participati la singura expozitie cu VANZARE din domeniul *IMOBILIAR *CONSTRUCTII* AMENAJARI* MOBILA organizat bianual , primavara si toamna in SIBIU .

Editia de PRIMAVARA 2020

Salonul de Mobila Sibiu 2020 eveniment organizat de @Sibiu Expo & Events anunta o noua ediție de PRIMAVARA in luna Martie /13-15 Martie 2020 #RedalExpoSibiu . EXPOZITIA va fi gazduita in toate cele patru module ale locatiei REDAL EXPO , cu o suprafata de expunere de 3000 mp , aceasta fiind CEL MAI MARE eveniment de profil organizat in SIBIU ,cu participarea unui numar de aproximativ de 50 de expozanti din domeniu.

La eveniment participă companii implicate în mod direct în productia de mobilier , dar şi firme importatoare sau care reprezintă domenii conexe.

Numărul mare de expozanti din domeniul constructiilor, dezvoltării imobiliare,amenajărilor interioare si a mobilei vor atrage un număr considerabil de vizitatori în toate cele trei zile de expozitie .

Mai multe informații găsiți AICI.

×
Oferte speciale
Lichidari de stoc
Categorii de produse
Meniu
Adauga