LemnSuperMarket.ro

Lemn Super Market
 
 
Abonamente disponibile
 
 
Alege pachetul potrivit!
Free, Premium sau Premium plus
Fiecare companie cand se inregistreaza, este listata in diferite categorii, in functie de domeniul de activitate.
Compara Pachetele de mai jos si alege-l pe cel care corespunde cel mai bine nevoilor tale!
 
 
Un profil complet, cu mai multe anunturi active poate fi cheia succesului tau!
Anunturile promovate sunt accesate de mai multe ori si atrag mai multi clienti potentiali pentru afacerea ta!
Free
Gratuit
 
Premium
12 EURO/luna
 12 luni
Premium Plus
29 EURO/luna
 12 luni
Compara pachetele
Accesari date de contact

Acceseaza datele de contact ale vanzatorilor/cumparatorilor

Membrii Premium Plus pot accesa 100 de anunturi in fiecare zi postate de membrii FREE. Iar au acces nelimitat la produsele membrilor Premium Plus sau Premium.
Vizibilitate maxina

Nu rata sansa de a fi contactat in momentul potrivit

Membrii Premium si Premium Plus beneficieaza de o vizibilitate maxima, astfel datele lor de contact sunt vizibile in fata tuturor vizitatorlor si membrii inregistrati. Datele de contact ale membrilor FREE nu sunt garantate de a fi vizibile , deoarece vizitatorii si alti mebrii FREE au acces limitat la baza de date.
Pozitia business card

Pozitia in catalogul companiilor

Catalogul companiilor este foarte aglomerat, avand mii de profesionisti care asteapta sa fie contactati de catre clienti potentiali. A avea o pozitie superioara poate insemna zeci de cereri in plus pe care le poti primi in fiecare zii.
Pozitia anunturilor

Pozitia anunturilor in catalogul produselor

Acele anunturi care sunt afisate pe partea de sus a paginii , inaintea celorlalte anunturi postate pe site, au sanse de zece ori mai mari de a fii accesate. Sa fii intotdeauna in capul listei constituie nu numai un avantaj, ci si o mare sansa pentru o vizibilitate maxima.
Profil companie

Profil companie

Toti membrii inregistrati sunt listati in diferite categorii de produse relevante activitatii lor. Astfel sunt vizibili pentru miile de vizitatori in cautare de un parteneriat de incredere, profitabil si de lunga durata.
Acces la anunturile publicate

Acces la anunturile publicate

Cea mai valoroasa sectiune a portalului este Catalogul de Produse al membrilor inregistrati. Contine descrierea detaliata, date technice si poze pentru a oferii detalii suplimentare. Oferim acces tuturor vizitatorilor la aceste informatii pretioase.
Cautare avansata

Cautare avansata in catalogul companiilor

In procesul de inregistrare, firmele trebuie sa specifice produsele pe care le vand si produsele de care au nevoie pentru activitatea principala. Toate companiile sunt listate in diferite categorii de produse si subcategorii ale acestora. Subcategoria reprezinta nisa in care firma respectiva activeaza. Membrii Premium si Premium Plus au acces la aceste nise in catalogul companiilor.
Statistici

Vizualizari anunt si numar de telefon

Acum membrii Premium si Premium Plus au acces la statistici ce se refara la vizualizarea anunturilor lor, si astfel vor vedea care sunt cele mai poulare anunturi publicate. In functie de numarul de vizualizari al anuntului se poate reconsidera elementele care capteaza atentia. Un click la numarul de telefon insemna un client potential serios.
Logo-ul firmei

Afiseaza logoul companiei tale

Logoul este un atribut distinctiv al profilulului firmei tale, plasata intotdeauna intr-o pozitie dominanta. Logoul tau intotdeauna apare pe “business card”-ul fimei , in Catalogul Companiilor precum si pe toate anunturile tale.
Evidentiere “Business Card”

Evidentiere cu design diferit

Business cardul, accesibil din Catalogul Companiilor, cu un design diferit va capta atentia vizitatorilor mult mai tare, si in plus ofera acces direct la anunturile active ale firmei. Membrii Premium Plus beneficiaza de acest avantaj, si astfel reusesc sa iasa mereu in evidenta si raman permanent vizibili.
Evidentiere anunt

Evidentiere cu design diferit

Acele anunturi care au un design diferit sau primesc culori aditionale vor capta atentia vizitatorilor de 10 ori mai tare si astfel vei avea sanse mai mari de a fii contactat. Pentru tine,aceasta este o imensa oportunitate de a iesi in evidenta.
Reactualizare automata

Anuntul va fi mutat la inceputul listei

Membrii Premium si Premium Plus vor beneficia de reactualizarea automata. In mod normal, anuntul gratuit poate fi manual reactualizat de catre utilizator la 4 saptamani, dar in acest caz sistemul va face automat reactualizarea, si nu la 4 saptamani, ci la fiecare 7 zile , sau 14 zile pentru membrii Premium
Reactualizare manuala

Anuntul va fi mutat la inceputul listei

Membrii Premium si Premium Plus vor putea reactualiza anuntul cu un click la fiecare 14 zile, astfel anuntul respectiv va fii mutat la inceputul listei. Cu cat mai sus este anuntul in lista, cu atat ai mai mari sanse sa vinzi.
Fisiere tehnice

Fii professional!

Nu uita! Profesionistii vor date tehnice si certificate.Nu rata sansa de a dovedii ca produsele tale intradevar corespund celor prezentate. Poti sa le atasezi acum la produsele postate si astfel sa-ti maresti credibilitatea.
Numarul anunturilor

Pana la 500 de anunturi active

Un catalog de produs complet poate fii cheia succesului. Creaza un catalog de produse cat mai atractiv si impresioneaza-ti potentialii clientii. In loc de a astepta furnizorul potrivit, economiseste timp si gaseste-l Tu prin postare necesarului tau de materii prime.
Poze la anunturi

Pana la 10 poze pe anunt

O imagine face cat o mie de cuvinte.. Aceasta este oportunitatea ta de a-ti prezenta prinicipalele produse sau pe cele pe care tocmai le-ai introdus in portofoliu
Poze la profil

Pana la 14 poze la profilul firmei

Asigura-te ca prezinti in profilul tau acele poze care decriu cel mai bine afacerea ta.
Numar mesaje

Numarul mesajelor ce pot fi trimise pe luna

Unul dintre cele mai efecace metode de comunicare pe un portal de anunturi este cutia postala integrata. Membrii pot trimite mesaje altor membrii pe care ii considera potentiali parteneri, si aceste mesaje pot fii structurate impreuna cu mesajele primite intr-un mod foarte inteligent. Membrii Premium Plus primesc o cale verde pentru a contacta toti potentialii parteneri.


 
5/zi
pe ultimele locuri
pe ultimele locuri
dupa 30 de zile
5
2
2
20 
20/zi
pe pozitie superioara
pe pozitie superioara
dupa 30 de zile
dupa 14 de zile
1
100
5
7
200 
100/zi
pe primele locuri
pe primele locuri
dupa 15 zile
dupa 14 zile
3
500
10
14
1000 
 

Doresti vizibilitate maxima si acces la informatii fara limitari?


Compara pachetele de mai jos si alege-l pe care corespunde
cel mai bine nevoilor tale

.
Poti accesa 5 anunturi/zi iar anunturie tale nu sunt garantate de a fii vizibile in fata vizitatorilor site-ului sau celor care detine Abonament FREE.

Datele tale de contact vor fi numai partial vizibile pentru vizitatori sau membrii FREE.

Oportunitati pierdute: cand un vizitator nu reuseste sa vizualizeze datele tale de contact, vei fi notificat de catre sistemul nostru

Poti accesa 20 anunturi/zi postate de membrii FREE iar anunturie tale vor fii vizibile pentru toti membrii site-ului inclusiv vizitatorilor.

Poti accesa fara limitari anunturi postate de membrii PREMIUM sau PREMIUM PLUS
Poti accesa 100 anunturi/zi postate de membrii FREE iar anunturie tale vor fii vizibile pentru toti membrii site-ului inclusiv vizitatorilor.

Poti accesa fara limitari anunturi postate de membrii PREMIUM sau PREMIUM PLUS
.
.

Inca nu esti inregistrata?

Poti accesa 3 anunturi/zi postate de membrii FREE 
 
Catalog companii
Dupa A-Z
Dupa activitate
 
 
© Copyright - All rights reserved 2013-2018 - Smart Web Invest SRL CUI: RO30700910