• Paduri & Busteni
 • Cherestea & Semifabricate
 • Paleti & Ambalaje din lemn
 • Furnir & Panouri & Placaje
 • Podele & Parchete & Pardoseli
 • Lemn de foc & Energie solida
 • Case & Constructii din lemn
 • Produse din lemn & Tamplarie
 • Software & Servicii
 • Mobilier interior & exterior
 • Alte produse conexe
 • Utilaje prelucrare lemn
 • Utilaje exploatare forestiera

ALL4WOOD & WINDOSHOW BALKANS

Data 2023-03-08 10:00:00 - 2023-03-11 18:00:00
Locul evenimentului Belgrad, Serbia

Stabilindu-și scopul de a modela piața globală cu 35 de ani de experiență în sub-sectoarele lemnului, produselor forestiere, mașinilor de prelucrare a lemnului și mobilierului, organizatorul ALL4WOOD BALKANS invită specialiștii din industria lemnului, a mobilei și a domeniului de exploatări forestiere la un eveniment unic în Europa de Sud-Est. Târgul își va deschide porțile în perioada 8-11 martie 2023 la Expo Belgrad, în Serbia – o destinație business tot mai importantă. Târgul ALL4WOOD este acompaniat și de un alt eveniment, și anume WINDOSHOW, cea mai mare platformă comercială a sectoarelor de ferestre și construcții din Balcani.


TÂRGUL ALL4WOOD

Țările din Balcani au realizat peste 50 de miliarde de euro la exportul de produse forestiere și cca. 35 de miliarde de euro la exportul de mobilă, făcând un mare salt în ultimii ani, precum și devenind punctul de atracție pentru investitori prin

– localizarea în zona de intersecție a coridoarelor de transport,

– fiind aproape de principalele piețe europene,

– având cele mai mici costuri de operare dintre țările UE,

– stimulente financiare extinse la scară mondială.

Evenimentul comercial de top al industriei din regiune, All4Wood Balkans permite expozanților și vizitatorilor săi să stabilească canale de export/ import/ sourcing pe termen lung, în plus față de stabilirea de parteneriate și investiții benefice cu factorii de decizie și liderii industriei. Pentru a intra pe piața lemnului din Balcani, aflată în continuă creștere, pentru a vă consolida poziția și pentru a exploata oportunități de afaceri mai atractive, luați loc la All4Wood Balkans.TÂRGUL WINDOSHOW

Aceasta este o ocazie unică de a vă întâlni cu liderii din industrie și de a descoperi cele mai recente inovații și tehnologii de pe piața ferestrelor, ușilor și a sticlei.

Pregătindu-se să fie cel mai mare eveniment comercial al industriei ferestrelor din regiune, Windoshow oferă o platformă majoră de prezentare B2B care permite oportunități de afaceri și de relaționare de neegalat cu factorii de decizie cheie din industria construcțiilor din Balcani, la Belgrad- steaua de desprindere a Europei de Sud-Est.


Dezvoltați noi oportunități de afaceri 

Stabiliți conexiuni solide cu profesioniști cheie și generați noi vânzări din Serbia, din țările din Balcani, inclusiv de pe piețe importante ale industriei construcțiilor, cum ar fi Polonia, Cehia, România, în cadrul programului de delegație de cumpărători găzduiți.


Prezentați-vă produsele/serviciile în fața unor vizitatori de profil înalt

Prezentați cele mai recente produse, servicii și inovații ale dumneavoastră factorilor de decizie cheie și grupurilor țintă din industrie cu o putere de cumpărare semnificativă.


Ieșiți în evidență față de concurență

Factorul cheie pentru a menține un avantaj competitiv este să vă dați seama care sunt principalii concurenți și întreaga industrie. Windoshow vă permite să vă evaluați personal concurenții și să le oferiți informații despre strategiile, produsele/serviciile lor.

×
Oferte speciale
Lichidari de stoc
Categorii de produse
Meniu
Adauga