• Paduri & Busteni
 • Cherestea & Semifabricate
 • Paleti & Ambalaje din lemn
 • Furnir & Panouri & Placaje
 • Podele & Parchete & Pardoseli
 • Lemn de foc & Energie solida
 • Case & Constructii din lemn
 • Produse din lemn & Tamplarie
 • Software & Servicii
 • Mobilier interior & exterior
 • Alte produse conexe
 • Utilaje prelucrare lemn
 • Utilaje exploatare forestiera

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Conditiile generale de utilizare sunt valabile pentru toate relatiile intre www.lemnsupermarket.ro si Utizatorii/Abonatii sai.

Termenii prezentati in document vor avea urmatoarele intelesuri, daca din context intelesul lor nu rezulta alfel:
Termenul Site: Reprezinta site-ul www.lemnsupermarket.ro respectiv si administratori sai
Termenul Utilizator: reprezinta toate persoanele fizice, juridice, etc. care acceseaza si folosesc in scopuri private si/sau profesionale Site-ul fara a avea in mod necesar calitatea de abonat. Utilizatorul poate crea un cont de vizitator, destinat special pentru a avea acces la mai multe informatii legate de abonati si anunturile lor.
Termenul Abonat: reprezinta toate entitatile (persoane juridice, etc.) care sunt inregistrate si folosesc acest portal de anunturi in scopuri private si/sau profesionale, in schimbul unui serviciu platit.
Termenul Operator: reprezinta societatea S.C. Smart Web Invest S.R.L. cu sediul situat in Romania, Harghita, Miercurea Ciuc, Strada Tudor Vladimirescu, nr.27, sc.A, ap.6, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului De Pe Langa Tribunalul Harghita. Nr.de ordine in registrul comertului: J19/426/24.09.2012, Cod Unic De Inregistrare:RO 30700910, inscrisa in Registrul de evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 28368.
Termenul Anunt: se refera la oferta sau cererea lansata de un Abonat, cu scopul de a fi publicata de catre SC. Smart Web Invest S.R.L. prin intermediul Site-ului.
Termenii Regulament, Acord, Termeni si conditii sunt folosite pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Folosirea Site-urilor www.lemnsupermarket.ro necesita acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si conditiilor prezentate in acest document. Prin folosire Site-ului intelegem inclusiv vizitarea, inregistrarea, folosirea serviciilor oferite de S.C. Smart Web Invest S.R.L. prin intermediul site-urilor mentionate mai sus.
Utilizatorul/Abonatul va avea acces permanent la Termenii si conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea Site-ului.

www.lemnsupermarket.ro este un site de anunturi publicitare, unde Abonatul: poate publica anunturi din domeniul industriei lemnului, poate trimite mesaje pentru Abonati inregistrati, poate consulta cererile/ofertele publicate pe Site si/sau poate consulta datele de contact ale Abonatilor inregistrati. Site-ul este dedicat special entitatilor, care activeava in domeniul industriei lemnului.

Inregistrarea Utilizatorului in cadrul Site-ului se face prin transmiterea cererii de inregistrare completata on-line, cu toate datele specificate in formularul de inscriere. Formularul de inregistrare poate fi gasit la link.ul urmator: www.lemnsupermarket.ro/register
Prin completarea si trimiterea catre Operator a formularului de cerere a inregistrarii, Utilizatorul/Abonatul este de acord in totalitate si neconditionata cu prevederile prezentului document, fiind pe deplin constient de faptul ca in cazul nerespectarii acestora, poate fi tras la raspundere conform prevederilor acestuia. Pentru inscriere pot aplica numai societati comerciale/organizatii, etc. care activeaza in domeniul industriei lemnului. Nu acceptam la aplicare persoane fizice ca Abonati. Operatorul isi rezerva dreptul, de a alege clientii/abonatii.

Abonatii pot alege din urmatoarele servicii oferite de Furnizor in vederea promovarii produselor lor:

Lista de pret:
Abonamentul Basic: Gratuit – acest abonament nu mai este disponibil pentru abonatii noi din data de 11.05.2022, Operatorul poate dezactiva oricand, un astfel de cont creat dupa aceasta data. 
Abonamentul Premium: 150 RON/luna + TVA, contract 12 luni = 100 RON/luna+TVA (facturat anual) 
Abonamentul Premium Plus: 450 RON/luna + TVA, contract 12 luni = 350 RON/luna+TVA (facturat anual)

Abonamentul Exclusiv: 1500 RON/luna + TVA,  contract 12 luni = 1200 RON/luna+TVA (facturat anual)


Pachetele de tip BANNER sau NEWSLETTER exclusive sunt negociate in functie de perioada de contractare preturi standard = 200 Euro + TVA/trimitere pentru Newsletter exclusiv respectiv bannerul vertical 150EUR + TVA/luna banner categorie 150 EURO + TVA/luna.
Preturile afisate nu contin TVA(19%)

Tarifele si caracteristicile abonamentelor, pachetelor de promovare oferite de Operator, sunt prezentate la link.ul urmator: https://lemnsupermarket.ro/serviciile-noastre

Toti clientii care detin conturi BASIC in data de 11.05.2022 isi pot pastra acest cont, pana la functionarea platformei, respectiv pana la renuntarea unilaterala al acestuia. In cazul in care Utilizatorul nu s-a logat in cont de o perioada de 6 luni, se considera ca ID-ul respectiv fiind inactiv. In acest caz, Furnizorul va incerca sa contacteze in mod direct (telefon) Utilizatorul spre a-l informa despre starea contului, dupa care urmeaza o instiintare prin mail. In cazul in care Utilizatorul nu ia nici o masura de reactivare a contului detinut, dupa aceste instiintari Operatorul isi rezerva dreptul sa dezactiveze acele conturi BASIC, dupa 48 de ore de la ultima instiintare. Odata ce s-a dezactivat contul BASIC detinut de utilizator, furnizorul nu mai ofera posibilitatea de a crea un nou cont BASIC. Acest abonament nu va mai fi disponibil in oferta de servicii.

Abonatii cu un abonament platit, daca dupa expirarea perioadei nu pot fi contactati, vor primi o perioada de gratie de 14 ZILE, in care pot folosi abonamentul ales, si dupa caz daca nu vor sa prelungeasca abonamentul respetiv, conform termeni si conditii din data de 11.05.2022, profilul va fi dezactivat (sters), si nu li se mai ofera posibilitatea de a avea un cont Basic cu produse postate. Abonatilor li se comunica prin email expirarea abonamentului si intrarea in perioada de gratie. 

Reguli referitoare la perioada de 14 zile de testare al unui abonament ales.

Utilizatorii pot alege sa testeze timp de 14 zile, oricare dintre cele 3 abonamente disponibile in oferta noastra. In acest interval, utilizatorii pot folosi beneficiile si toate avantajele in scop propriu, in functie de pachetul de abonament ales, fara ca ulterior sa fie perceputa orice fel de obligatie de plata pentru perioada de incercare. Utilizitatorul poate anula in orice moment abonamentul ales in perioada de proba fara nici o obligatie, si fara o motivare prealabila. Conditia anularii consta in trimiterea unui mail cu solicitare de anulare a abonamentului ales pentru testare la adresa office@lemnsupermarket.ro. Furnizorul va intrerupe de indata prestarea serviciilor aferente abonamentului, si va dezactiva contul Utilizatorului.

Dupa perioada de incercare, daca utilizatorul doreste continuarea contractului pentru abonamentul testat-ales, va intra in vigoare facturarea automata a planului tarifar ales. Daca din anumite motive plata nu poate fi procesata, contul va intra o perioada de gratie de 14 zile, timp in care Furnizorul va incerca sa contacteze Utilizatorul pentru a-l informa despre situatie. Daca in termen de 14 zile nu se va procesa plata contul Utilizatorului va fi sters, considerandu-se ca este incapabil de plata.

In cazul unei plati valide, factura fiscala se trimite ulterior prin email catre Utilizator pe adresa specificata aferenta contului.

O entitate poate beneficia o singura data de perioada incercare de 14 zile.

Plata abonamentului aferent daca Utilizatorul alege modalitatea de transfer bancar se face in contul:

S.C. Smart Web Invest S.R.L.
Banca: Transilvania – Sucursala Miercurea Ciuc, Str.Kossuth Lajos Nr.18
Cont IBAN: RO05 BTRL 0210 1202 B461 67XX
Nr.de ordine in registrul comertului: J19/426/2012
Numar platitor TVA: RO 30700910

Accesul la Site pentru a utiliza functiile oferite, respectiv postarea anunturilor, etc. se face prin baza unei nume de utilizator si parola. Aceste informatii vor fi trimise de catre Operator prin e-mail dupa ce Utilizatorul a trimis formularul on-line de inregistrare si inregistrarea a fost procesata cu succes.
Utilizatorul/Abonatul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul Anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in Anunt si/sau comunicate Operatorului. Abonatul poate posta numai anunturi in legatura cu industria lemnului.
Utilizatorul/Abonatul inregistrat cu unul dintre categoriile de abonamente disponibile poate adauga oferte/cereri in limita stabilita pentru fiecare in parte, cum este specificat aici: https://www.lemnsupermarket.ro/serviciile-noastre. Operatorul isi rezerva dreptul de a modera anunturile postate de Utilizator/Abonat, astfel in cazul in care continutul si veridicitatea anunturilor postate de catre Utilizator/Abonat nu corespund cu Termenii si conditiile prezentate pe Site, Operatorul isi rezerva dreptul de a respinge anunturile neconforme.

Utilizatorul/Abonatul are dreptul de a beneficia in intregime de serviciile Site-ului, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor acestui document (serviciile oferite se difera in functie de abonamentul ales).
Utilizatorul/Abonatul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, fisiere si este de acord ca acesta sa fie publicat de Operator pe toate si oricare dintre platformele sale on-line, si prin alte mijloace, cum ar fi: banner, internet, altele.
Utilizatorului/Abonatului este interzis publicarea a unui anunt, fisier tehnic,si/sau element grafic(logo, etc.), care contine link(adresa web), datele de contact, numar de telefon in cazul abonamentului Basic. Aceste optiuni pot fi utilizate numai in cazul Abonatilor Premium, Premium Plus si Exclusiv.

Utilizatorului/Abonatului este strict interzis sa includa in cadrul anuntului si/sau bannerului afisat un link sau o adresa de web/mail care va duce vizitatorul catre o destinatie/Site, care desfasoara o activitate similara cu activitatea LemnSuperMarket.ro (portal de anunturi, catalog companii, etc.).

Utilizatorului/Abonatului este strict interzis sa preia orice informatie de pe Site in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul in scris al Operaturului in acest sens.
Operatorul se obliga publicarea Anunturilor transmise de catre Abonat prin intermediul Site-ului daca acestea indeplinesc prevederile/conditiile impuse.
Operatorul se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea Site-ului, dar nu ofera nici o garantie Utilizatorilor/Abonatilor ca Site-ul va fii disponibila neintrerupt, sigur sau fara erori.
Operatorul nu poate fii tras la raspundere pentru neafisarea Anunturilor sau intreruperea afisarii acestora cauzate de probleme technice si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Utilizatorul/Abonatul le-ar putea suferi din aceasta cauza.
Operatorul isi rezerva dreptul de a indeparta sau modifica partial un Anunt, in care se constata ca acesta incalca Termenii si conditiile in orice mod, sau detecteaza ca are un continut suspicios, continuie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietate ale unei terte persoane, etc. Pe langa faptele mentionate mai sus, Operatorul isi rezerva dreptul de a indeparta anuntul, si/sau a bloca contul Utilizatorului/abonatului in cazul in care anuntul afecteaza in mod negativ reputatia Operatorului sau are un orice alt efect negativ pentru Operator.
Operatorul nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea Anunturilor publicate. Operatorul nu garanteaza in nici o masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor/serviciilor descrise in Anunturi.
Operatorul potrivit legislatiei in vigoare are obligatia sa informeze autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de Utilizator.
Daca primiti un e-mail nesolicitat de la Site, va rugam sa il ignorati daca nu sunteti interesat de continut.

Orice incercare de a accesa datele de acces ale altui utilizator, de a modifica continutul Site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza Site-ul, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) savarsit acest fapt.
Utilizatorul/Abonatul poate depune o plangere/sesizare care priveste sau are legatura cu serviciile oferite de Furnizor, respectiv Anunturi transmise/publicate/nepublicate de S.C. Smart Web Invest S.R.L. pe Site in termen de 7 zile de la data producerii evenimentului si/sau aparitiei cauzei sesizat.
Plangerile/sesizarile vor fi depuse prin intermediului formului de contact aflat pe Site. 
Plangerile/sesizarile vor fi analizate iar Utilizatorul/Abonatul va primi un raspuns in 4 zile lucratoare de la primirea acestora de Furnizor/Operator.

Orice litigiu aparut intre Utilizatorii si Operator va fi rezolvat pe cale amiabila urmand indeaproape reglementarile in vigoare din Romania, iar in caz de agravare a conflictului si neajungerea la o rezolvare pe aceasta cale, partile vor apela la instantele judecatoresti competente.

Informatiile publicate pe www.lemnsupermarket.ro apartin Site-ului. Aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris al societatii S.C. Smart Web Invest S.R.L. mentionat mai sus ca fiind Operatorul Site-ului. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.

Site-ul si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile".
Operatorul, S.C. Smart Web Invest S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza Termenii si conditiile oricand, fara notificarea personelor care utilizeaza acest Site.

Copyright ˆ 2022 S.C. SMART WEB INVEST SRL. Reg. com J19/426/2012. CUI: RO 30700910

×
Oferte speciale
Lichidari de stoc
Categorii de produse
Meniu
Adauga