• Paduri & Busteni
 • Cherestea & Semifabricate
 • Paleti & Ambalaje din lemn
 • Furnir & Panouri & Placaje
 • Podele & Parchete & Pardoseli
 • Lemn de foc & Energie solida
 • Case & Constructii din lemn
 • Produse din lemn & Tamplarie
 • Software & Servicii
 • Mobilier interior & exterior
 • Alte produse conexe
 • Utilaje prelucrare lemn
 • Utilaje exploatare forestiera

Fierăstrău Multilamă MR200 Cu Doi Arbori

ID: LSM-8340   Data postarii: 18-08-2023

Pret la cerere
Promovat
Descriere:

Fierăstrăul MR200 multilamă va mări productivitatea fierăstrăului, precum și economisi timp și reduce semnificativ cantitatea de lucru necesară debitării prismelor. Scopul său principal este de a converti o prismă pregătită pe un fierăstrău într-o duzină de scânduri de înaltă calitate dintr-o singură trecere prin mașină a acesteia.

Fiabilitatea, precizia, versatilitatea și ușurința de utilizare fac din fierăstrăul Wood-Mizer MR200 multilamă o investiție profitabilă în fabricile medii și mari de cherestea. MR200 reprezintă o extensie perfectă a liniei de prelucrare industrială și lucrează bine în cadrul liniilor SLP sau împreună cu echipamentele de debitare Titan. Construcția sa compactă fac această mașină ușor de integrat în orice linii de prelucrare existente, chiar și acolo unde există un spațiu limitat de producție. Cu pânze din carbură de calitate premium (de ex. pânze circulare WM), este posibilă atingerea randamentului de 10 metri cubi de cherestea pe oră.

Fierăstrăul multilamă MR200 poate fi echipat cu până la 12 pânze circulare pe fiecare arbore, accelerând semnificativ operația de debitare a prismei. Arborii reglabili (sus/jos) permit viteze de avans superioare, în paralel cu păstrarea debitării eficiente și curate. Grosimea maximă a prismei pentru MR200 este de 200 mm la o lățime de 450 mm (versiunea standard a mașinii), sau 540 mm (versiunea lată a mașinii).

Panoul operatorului este împărțit în două secțiuni, fiecare pentru controlarea separată a câte unui arbore. În acest fel, puteți economisi energie prin oprirea unuia dintre arbori (când sunt debitate prisme cu dimensiuni sub 100 mm). Un upgrade opțional este un control automat al vitezei de avans care reglează viteza de prelucrare în funcție de sarcina de pe fiecare arbore. Emisia sa redusă de zgomot (sub 95 dB) înseamnă confort ridicat al operării pe parcursul zilei. În versiunea standard, MR200 multilamă este antrenat de două motoare de 15 kW (20 CP) sau, opțional, 18.5 kW (25 CP), 22 kW (30 CP) sau 30 kW (40 CP).

Spărgătorul opțional de așchii care este plasat înainte de portul de extracție de rumeguș va reduce timpii de întreținere când debitați prisme. Această investiție se va amortiza rapid, deoarece va proteja jgheaburile de rumeguș de înfundare și evita întreruperea mașinii de operator pentru a degaja rumegușul, așchiile de lemn și alte resturi.

Mai multe informații

PUTERE

Puture

2 x 15 kW (20 HP) Electric
2 x 18.5 kW (20 HP) Electric
2 x 22 kW (30 HP) Electric
2 x 30 kW (40 HP) Electric

CAPACITATE DE TĂIERE

Lățime maximă material540 mm

Grosimea maximă a scândurii200 mm

Grosimea minimă a scândurii30 mm

PÂNZĂ CIRCULAR

Reglare pânză Manual

Număr de pânze Max. 12 per arbor (depends on material thickness and feed speed)

Diametru 200 - 315 mm

SISTEM DE AVANS 

Viteză1.5 - 15 m/min

Motor 1 .5 kW (2 HP)

CARACTERISTICI ȘI OPȚIUNI CIRCULAR

Shaft Diamater 60 mm

Standarde CE

Share
Vanzator
Partener de incredere
Str.Fabricii Nr.6
Sura Mica
Cod fiscal: 24244070
Domenii de interes: Utilaje prelucrare lemn,
Catalog produse
Persoana de contact

Adrian Echert

Adrian Echert

Produse similare

×
Oferte speciale
Lichidari de stoc
Categorii de produse
Meniu
Adauga