• Paduri & Busteni
 • Cherestea & Semifabricate
 • Paleti & Ambalaje din lemn
 • Furnir & Panouri & Placaje
 • Podele & Parchete & Pardoseli
 • Lemn de foc & Energie solida
 • Case & Constructii din lemn
 • Produse din lemn & Tamplarie
 • Software & Servicii
 • Mobilier interior & exterior
 • Alte produse conexe
 • Utilaje prelucrare lemn
 • Utilaje exploatare forestiera

Primul webinar LemnSuperMarket.ro - lansare BIA software de la Nika Utilaje

2021-04-27, Categoria: Stiri
6087c5bfdfc05_bia1

Primul webinar LemnSupermarket.ro, transmis pe 20 aprilie 2021, a fost primit cu mare interes de către profesioniștii industriei lemnului din România, și ne-am bucurat de o mare popularitate. Tema webinarului i-a adus în zona de interes, în special pe producătorii de mobilier la comandă, fiind vorba despre primul software românesc de configurare online a mobilierului, conceput și realizat de Nika Utilaje – companie ce oferă diverse utilaje și servicii avansate pentru industria prelucrării lemnului.


Webinarul a fost susținut de Adrian Broșiu de la Nika Utilaje, care a vorbit detaliat despre BIA software - primul software românesc de configurare online a mobilierului, dedicat producătorilor de mobilă la comandă, subiect care a atras mulți urmăritori: 357 înregistrați în mediul online, profesioniști activi, și care au adresat în direct întrebări dezvoltatorului, referitoare la modalitățile de implementare, funcționare, costuri și eficiență. Am aflat cu ce este diferit BIA software față de alte software, și cu ce alte programe este compatibil. Ce tipuri de mobilier pot fi proiectate, dacă se pot crea și piese unice, corpuri curbate, etc. Răspunsurile la toate aceste întrebări pot fi revăzute în video-ul de pe LemnSuperMarket.ro. meniul “târguri și evenimente”. Au venit și multe mesaje offline, care se interesau de software-ul românesc. Pentru industria lemnului, tema software-ului este una foarte urmărită și discutată, iar acesta din urmă este conceput în așa fel încât să poată fi folosit cu succes atât de consumatorul final (cel care dorește să cumpere un mobilier la comandă), cât și pentru fabricile de mobilă. Acest software facilitează comunicarea dintre părți - producătorul vede proiectul de mobilier din prisma cumpărătorului, astfel că se reduce timpul de lucru și colaborarea devine una plăcută, iar la final fiecare iese mulțumit. Acestea sunt doar câteva beneficii ale software-ului BIA, dar puteți urmări reluarea webinarului pe pagina noastră LemnSuperMarket.ro. meniul “târguri și evenimente”.

Pentru că acest tip de eveniment este inedit în portofoliul LemnSuperMarket, dorim să lămurim care este ideea acestor webinarii – pentru că vor urma și alte asemenea interacțiuni dintre profesioniști pentru profesioniști – menite să ofere informații, soluții, sfaturi și noi posibilități de dezvoltare în această perioadă de tranziție.

Ne-am gândit în primul rând la partenerii LemnSuperMarket.ro, cum am putea să le venim în ajutor pentru a le eficientiza vânzările și să devină mai cunoscuți și mai apreciați pe piața industriei lemnului din România. Ofertele din industrie sunt variate, tehnologia avansează, există și interes dar nu se concretizează o legătură stabilă între ofertant și cumpărător. Aici, am decis să intervenim noi prin webinariile LSM, să creăm o punte viabilă de legătură, între jucătorii industriei lemnului. În acest fel, se creează o uriașă oportunitate de relaționare, fiecare identitate poate să-și crească posibilitățile de afaceri, venind în interacțiune cu foarte multe idei, sfaturi și informații din domeniu.

Prin urmare, vom continua cu seria de webinarii LSM, programul desfășurării lor, și tematica va fi anunțată înainte de evenimente, pe canalele noastre social media, cât și pe site-ul lemnsupermarket.ro, meniul “târguri și evenimente”. Echipa noastră este foarte activă și receptivă, deschisă pentru orice inițiativă, motiv pentru care ne onorează orice idee și temă de interes pentru webinariile următoare. Dacă urmăritorii noștri online, partenerii de afaceri sau profesioniști din domeniu, trimit (online sau prin mail) astfel de propuneri, suntem  pregătiți să le punem în aplicare.