• Paduri & Busteni
 • Cherestea & Semifabricate
 • Paleti & Ambalaje din lemn
 • Furnir & Panouri & Placaje
 • Podele & Parchete & Pardoseli
 • Lemn de foc & Energie solida
 • Case & Constructii din lemn
 • Produse din lemn & Tamplarie
 • Software & Servicii
 • Mobilier interior & exterior
 • Alte produse conexe
 • Utilaje prelucrare lemn
 • Utilaje exploatare forestiera

Salonul de Mobilă Sibiu 2021 – un nou început, o nouă speranță după vremuri grele

2021-10-05, Categoria: Stiri
615c62d322a96_Ioana Aldea

După mai bine de 500 de zile de asediu pandemic, în sfârșit s-a organizat târgul fizic Salonul de Mobilă şi Târgul Imobiliar de Construcții şi Amenajări, desfășurat în perioada 17-19 septembrie, în incinta sălii Redal Expo, Sibiu.

Și anul acesta, echipa lemnsupermarket.ro a avut onoarea de a fi partenerul oficial media al târgului, în mediul online, deschiderea evenimentului fiind transmis live pe pagina noastră.

În organizarea târgului – dna Ioana Aldea – gazda oficială a evenimentului, a mers la sigur cu invitațiile către expozanți, și a primit cele mai încurajatoare răspunsuri, deoarece acest eveniment cu tradiție era foarte așteptat de publicul sibian. Încurajată de primii expozanți, nu s-a sfiit să creadă în continuitatea acestui eveniment bine cunoscut și apreciat, unde vin și expun cu regularitate producători de mobilă, ale căror produse sunt asociate calității și esteticii.

În cadrul vizitei noastre, am realizat împreună cu expozanții mini interviuri, din care am aflat cu bucurie, că foarte multe companii – deși au suferit în timpul pandemiei – au reușit să iasă din impas, fiind ghidați de voința de a merge mai departe și de a nu renunța la muncă, la un trai decent, la care au lucrat ani de zile, mii de oameni. Cele mai multe companii, au redus rata producției, au folosit chibzuit resursele dar nu au făcut rabat la calitate. Unele companii au introdus noi segmente de producție, pentru a nu renunța la personalul de lucru, și a nu ceda valului.

Anul acesta au participat la târg și firme debutante, care fie au transformat în timpul pandemiei profilul anterior de producție, fie au expus acum pentru prima oară, cu intenția de a oferi vizitatorilor produse de calitate la cele mai bune prețuri.

Încă din prima zi, vizitatorii și-au făcut apariția într-un numar relevant, și la scurt timp, discuțiile și negocierile au început să se desfășoare. Cei interesați de ultimele trenduri în materie de mobilier și decorațiuni interioare, au avut parte de oferte variate – de la modele din esențe naturale de lemn, până la cele în combinație cu rășini epoxidice, create în diferite stiluri, pe gusturile unui public select. Stilul modern a fost trendul predominant, însă și iubitorii de mobilier clasic au avut ce să aleagă, mulțumită unor expozanți cu renume din lumea clasică. Nu au lipsit nici soluțiile confortabile de odihnă și dormit – care au adus cele mai relaxante saltele și toppere, precum și diferite modele de canapele, care să ofere momente unice de confort. Șemineele electrice au fost o atracție de sezon, în timp ce mobilierul tapițat rămâne încă în topul preferințelor. Pe perioada târgului, toate produsele au beneficiat de reduceri iar cumpărătorii au plecat cu produse de calitate, dar și cu speranța ca în primăvară se vor putea reîntoarce din nou, tot aici la acest eveniment cu tradiție, pentru a vedea noile trenduri, dar în special pentru socializare!


Să ne revedem cu bine în primăvara 2022!

×
Oferte speciale
Lichidari de stoc
Categorii de produse
Meniu
Adauga