Pentru a vedea toate datele de contact ale firmelor si a putea trimite mesaje intra in contul tau de vizitator. Daca inca nu ai un cont vizitator, creeaza cont
aici!
Ulei de in natural, special procesat pentru tratamentul lemnului, cu capacitate de absorbție sporită și proprietăți antibacteriene. Uleiul de in absorbit în lemn protejează împotriva umezelii și uzurii, în același timp punând în evidență textura acestuia, conferind suprafeței o notă ușor mată.
Aplicarea uleiului de in: Clădiri din bușteni, mobilier, scări, diferite articole, panouri, podelele iahturilor și bărcilor. Uleiul de in se poate folosi atât în interior, cat si in exterior. Uleiul de in poate fi colorat cu pigmenți.
Pregătirea suprafeței: Suprafața lemnului trebuie să fie uscată (umiditate mai mică de 15%), iar umiditatea aerului - mai mică de 80%. Suprafețele de lemn vechi trebuiesc curățate bine de lac, vopsea sau alte substanțe. Suprafața trebuie curățată prin lustruire.
Aplicare: Se face cu un burete sau pensulă, lăsând uleiul să pătrundă în lemn. Îndepărtați surplusul și întindeți pe toată suprafața. În funcție de calitatea lemnului și scopul aplicării, aplicați între 1-4 straturi. Capetele scândurilor și grinzilor necesită atenție sporită la acoperire. După aplicare, se poate cerui cu substanța potrivită.
Consum: Pentru o suprafață netedă, circa 1L la 7-10 metri pătrați.
Uscare: Pentru aplicare în strat subțire la 20 de grade Celsius - 24 de ore.
Curațare: Diluant, apă caldă și săpun.
Depozitare: Se păstrează la loc răcoros. În recipientul propriu, se poate stoca până la 2 ani.
Siguranță: Produsul este inflamabil. Bucățile de cârpă saturate cu ulei se pot autoaprinde!
Ingrediente: Ulei natural de in, adaosuri speciale.